FOTO: Audzēkņu tikšanās ar "Hotels Bergs" direktori Ivetu Sprūdžu un restorāna vadītāju Artūru Šulti.

31.01.2018

31.janvārī „Viesnīcu pakalpojuma” un „Ēdināšanas pakalpojuma” 2-3.kursa audzēkņiem bija lieliska iespēja tikties ar Viesnīcas un Restorāna nozares pārstāvjiem – pieczvaigžņu boutique viesnīcas Hotel Bergs direktori Ivetu Sprūdžu un restorāna vadītāju Artūru Šulti.

Tikšanās mērķis bija jauniešiem nodot informāciju par Viesnīcas un Restorāna nozari, darba specifiku, ko darba devējs no jaunieša sagaida aizejot kvalifikācijas praksē vai jau reālajā darba vidē. Viesnīcas un Restorāna nozares profesijas daudzveidību.

 Viesnīcas Hotel Bergs direktore Iveta Sprūdža jauniešus iepazīstināja ar viesnīcas darbību, plašo klāstu un iespējām. Ļoti būtiski ir komandas darbam, prasme būt perfektam visā ko Tu dari, jo Viesnīcas un Restorāna nozarē prioritāte ir klients.

3.kursa jaunietim aizejot kvalifikācijas praksē ir jābūt zinošam, daudzpusīgam un vēlme apgūt jaunas prasmes, zināšanas un neapstāties pie sasniegtā, jo Viesnīcas un Restorāna nozarē ir jāseko līdzi jaunatklāsmēm.

Pasākumu kalendārs
<>

KartingsKandavas Lauksaimniecības tehnikuma Saulaines teritoriālā struktūrvienībaKandavas Lauksaimniecības tehnikuma Cīravas teritoriālā struktūrvienībaKandavas novadse-klase
back to top