Drukas resursa adrese: http://kandavastehnikums.lv/pasakumi/6504/foto_pasakuma_pavards_ietvaros_tika_organizeta_ari_meistarklase_edienu_gatavosana_ko_vadija_pavars_haralds_sauss
Drukas datums: 13:25:42 22.04.2018

FOTO: Pasākuma "PAVARDS" ietvaros, tika organizēta arī meistarklase "Ēdienu gatavošana", ko vadīja pavārs Haralds Saušs

05.04.2018

2018. gada 5. aprīlī Kandavas Lauksaimniecības tehnikumā tika organizēta meistarklase „Ēdienu gatavošanā”, ko vadīja pavārs Haralds Saušs.

Jauniešiem tika sniegta izzinoša un interesanta lekcija par jauno profesionāļu nepieciešamajām prasmēm, zināšanām, kompetencēm, lai varētu veiksmīgi konkurēt darba vidē. Talantīgais jaunais pavārs Haralds Saušs dalījās ar savu pieredzi karjeras izaugsmē un uzsvēra, kad nekad nedrīkst padoties pie pirmajām grūtībām. Vienmēr jāseko savam sirds aicinājumam un savi talanti un prasmes jāpilnveido. Nekad neapstāties pie sasniegtā. Ēdināšanas pakalpojuma nozares ir tik interesanta ar plašām iespējām. Galvenais – atrast savu vietu tajā un būt par labu profesionāli!

Jauniešiem bija lieliska iespēja piedalīties ēdienu gatavošanas meistarklasē, uzzināt daudzas interesantas lietas un apgūt jaunas prasmes. Haralda Sauša vadībā jaunieši gatavoja četrus ēdienus:

„Sālīta ķilava ar citrusu krēmu, graudu maizes drupinājumu, burkāniem un trifeļeļļu”;

„Vistas buljonzupa ar citronzāli, sēni un stikla nūdelēm”;

„Tilapija tempūrā ar alkšu pelniem krāsotu selerijas biezeni, fenheļa salātiem un garneļvēžu mērci”.

„Bumbieru strūdele ar ananāsu-halapenjo glazūru un melno plombīra saldējumu”