PAVARDS

21.03.2018

Individuālās sacensības meitenēm- "KLT daudzcīņa"

21.03.2018

Š.g. 21. martā Kandavas LT sporta zālē norisinājās individuālās sacensības meitenēm- " KLT daudzcīņa". Sacensību programmā bija sekojošas disciplīnas: atspoles skrējiens, tāllēkšana no vietas, roku saliekšana-iztaisnošana, basketbola soda metieni, lēcieni ar aukliņu un šautriņu mešana. Sacensībās piedalījās 10 meitenes un sporta skolotāja. Sacensību kopvērtējumā uzvarētāja tika noskaidrota saskaitot visas izcīnītās vietas (kopvērtējumā uzvarēja sportistes ar vismazāko punktu skaitu).

1.vietu izcīnīja- Sanita Morjakova (14 punkti) un sporta skolotāja Inese Rudzīte (14 punkti).

2.vietu izcīnīja- Amanda Ribaka (26 punkti)

3.vietu izcīnīja- Līga Krīgere (30 punkti)

4.vieta- Laura Svarena, 5.vieta- Diāna Neretina, 6.vieta- Agnese Aberkase, 7.vieta- Laura Jākobsone, 8.-9.vieta Daniela Dreslere, Elīza Fārenhorste, 10.vieta- Samanta Ādmine.

Īpašs paldies ēdnīcai " Kā mājās" un Uldim Luksam par gardās dāvanas sarūpēšanu!

printēt Lasīt visu ziņu galerija (5)

FOTO: Kandavas Lauksaimniecības tehnikumā notika „Meistarklase ēdienu gatavošanā” Tomasa Godiņa vadībā.

23.03.2018

Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma „Ēdināšanas pakalpojuma” specialitātes 1.-3.kursu jauniešiem „Meistarklasi ēdienu gatavošanā” vadīja „Vairāk saules –Catering” šefpavārs Tomass Godiņš. Šefpavārs Tomass Godiņš topošajiem ēdienu gatavošanas speciālistiem stāstīja kādas nepieciešamās prasmēm un zināšanas nepieciešamas, lai varētu veiksmīgi pierādīt sevi aizejot kvalifikācijas praksē un konkurēt darba vidē. Ļoti būtiski ir precizitāte darbā, kārtība, augsta atbildības izjūta visā ko tu dari un godīgums. Darba vidē atalgojumu noteiks tava prasme, mērķtiecība, vēlēšanās sevi pilnveidot un neapstāties pie sasniegtā, dara devējs vienmēr to pamanīs un novērtēs. Pēc izzinošās lekcijas ēdienu gatavošanas speciālisti Tomasa Godiņa vadībā gatavoja trīs interesantus ēdienus:„Batātes- kokospienu krēmzupa ar olīvu pārslām un čorizo čipsiem”„Cepts nēģis ar vasabi krēmu, saldskābmaizes-medus drupačām un krāsnī ceptiem krāsainajiem burkāniem”„Pīles aknu pastēte ar sarkanvīnā karamelizētiem sarkanajiem sīpoliem, Grenny Smith āboliem, graudu maizes čipsiem un kraukšķīgu bekonu”

printēt Lasīt visu ziņu galerija (13)
Pasākumu kalendārs
<>

KartingsKandavas Lauksaimniecības tehnikuma Saulaines teritoriālā struktūrvienībaKandavas Lauksaimniecības tehnikuma Cīravas teritoriālā struktūrvienībaKandavas novadse-klase
back to top