FOTO: Kandavas Lauksaimniecības tehnikumā notika „Meistarklase ēdienu gatavošanā” Tomasa Godiņa vadībā.

23.03.2018

Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma „Ēdināšanas pakalpojuma” specialitātes 1.-3.kursu jauniešiem „Meistarklasi ēdienu gatavošanā” vadīja „Vairāk saules –Catering” šefpavārs Tomass Godiņš. Šefpavārs Tomass Godiņš topošajiem ēdienu gatavošanas speciālistiem stāstīja kādas nepieciešamās prasmēm un zināšanas nepieciešamas, lai varētu veiksmīgi pierādīt sevi aizejot kvalifikācijas praksē un konkurēt darba vidē. Ļoti būtiski ir precizitāte darbā, kārtība, augsta atbildības izjūta visā ko tu dari un godīgums. Darba vidē atalgojumu noteiks tava prasme, mērķtiecība, vēlēšanās sevi pilnveidot un neapstāties pie sasniegtā, dara devējs vienmēr to pamanīs un novērtēs. Pēc izzinošās lekcijas ēdienu gatavošanas speciālisti Tomasa Godiņa vadībā gatavoja trīs interesantus ēdienus:„Batātes- kokospienu krēmzupa ar olīvu pārslām un čorizo čipsiem”„Cepts nēģis ar vasabi krēmu, saldskābmaizes-medus drupačām un krāsnī ceptiem krāsainajiem burkāniem”„Pīles aknu pastēte ar sarkanvīnā karamelizētiem sarkanajiem sīpoliem, Grenny Smith āboliem, graudu maizes čipsiem un kraukšķīgu bekonu”

printēt Lasīt visu ziņu galerija (13)
Pasākumu kalendārs
<>

KartingsKandavas Lauksaimniecības tehnikuma Saulaines teritoriālā struktūrvienībaKandavas Lauksaimniecības tehnikuma Cīravas teritoriālā struktūrvienībaKandavas novadse-klase
back to top