Topošie pavāri un viesmīlības speciālisti izzināja restorāna "Neptūns" pieredzi
12.oktobrī Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma 3. kursa „Ēdināšanas pakalpojumu speciālists” un „Viesnīcu pakalpojumu speciālists” audzēkņiem bija iespēja smelties pieredzi, tiekoties ar restorāna “Neptūns” vadītāju Daci Dinsdorfu, kā arī tehnikuma absolventi Daci Kukšu.
D. Dinsdorfa jaunajiem speciālistiem stāstīja par ēdināšanas uzņēmuma darba specifiku, darba vidi, nepieciešamajām prasmēm, zināšanām, kompetencēm, lai varētu veiksmīgi pierādīt sevi darba vidē, mudinot izmantot prakses iespējas restorānā „Neptūns”.
Savukārt tehnikuma absolvente D. Kukša, kura absolvēja mācību iestādi iepriekšējā mācību gadā, ar topošajiem speciālistiem dalījās pieredzē kā kļūt veiksmīgam speciālistam savā nozarē. Absolvente savu pieredzi ieguva kvalifikācijas praksē, strādājot restorānā Neptūns”. Pēc tehnikuma absolvēšanas, iegūstot kvalifikāciju „Ēdināšanas pakalpojumu speciālists”, viņa turpina darba gaitas šajā restorānā.
„Neptūns” ir „zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā ar vairāk kā 50 gadu pieredzi un ikdienas darbus balsta uz ilgtspējīgas saimniekošanas principiem. Restorānam rūp dabas saglabāšana nākamajām paaudzēm. Uzņēmuma principi darbā - saimniekot dabai draudzīgi, gatavot no sirds, maksimāli izmantot vietējos un sezonālos produktus. Mainoties gadalaikiem, pavāri un bārmeņi rūpējas par sezonālo piedāvājumu, lai klienti var baudīt maltīti un dzērienus no labākā, ko sniedz daba.